Open Dag Tennisclub Veendam

Kom naar de Open Tennisdagen en ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt !

Zaterdag 2 april Open Dag Tennisclub Veendam

Iedereen kan die dag vrijblijvend kennismaken met de tennissport.

Er is een keur aan activiteiten voor jong en oud.

De hele middag geeft de clubtrainer Michael Woldhuis gratis tennislessen voor belangstellenden, jong en oud.

Voor de leden van de TC Veendam staan, vanaf 13:30 uur de nieuwe tennispasjes klaar.

Op het tenniscomplex is een informatiestand ingericht, waar u terecht kunt met al uw vragen. Bestuurs- en commissieleden zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en (nieuwe) leden te verwelkomen. Een hapje en een drankje staan klaar.

Programma zaterdag 2 april

13.00 uur            Aanvang Open Dag en doe mee aan een tennisuitdaging.

13:30 – 16:00    Nieuw tennispasje en het Jaarboek GravelNews 2016 af te halen.

13.30 – 14.15       Gratis tennislessen voor leden en niet-leden tot en met 16 jaar.

14.15 – 14:45      Volley-volley toernooi.

15.00 – 16.00      Tennis Toss Toernooi voor leden en niet-leden, kortom voor iedereen!

15.15 – 16.00       Gratis tennislessen voor leden en niet-leden senioren vanaf 17 jaar.

16.00 – …….        Vrij tennissen; vrij gebruik van ons tennispark voor leden en niet-leden.

–  samen met je familie / kennissen / collega’s / vriendengroepje / klasgenootjes  etc. een balletje slaan op de  tennisbaan

16.00 –                 …of kijken naar Demo van selectie TC Veendam op verschillende baan groottes

(Tenniskids Rood/Oranje/Groen en Geel)