open dag (verslag)

Tennisseizoen geopend met Open Dag van TC Veendam

Onder ideale weersomstandigheden vond afgelopen zaterdag de Open Dag van de tennisclub Veendam plaats.

Deze Open Dag vormt traditioneel de opening van het buitenseizoen voor de tennissers.

De trouwe leden waren dit jaar vooral benieuwd naar het resultaat van de grote onderhoudsbeurt die de banen 1 en 2 hebben gehad.

De eerste indruk was dat deze banen nu geen zorgenkindjes meer zijn en dat er dit seizoen heerlijk op getennist kan worden.

Clubtrainer Michael Woldhuis verzorgde voor de liefhebbers een gevarieerd programma met wedstrijdjes, lessen, spelvormen, demonstraties en een toernooitje.

Ook was er op andere banen van het ruime sportpark aan de Ontspanningslaan voldoend gelegenheid om op eigen houtje alvast weer te wennen aan de buitenbanen.

Dit alles zorgde ervoor dat het van half twee tot half vijf één en al bedrijvigheid was op alle gravelbanen.

In het clubhuis Sitpoint gaven bestuurs- en commissieleden informatie aan aspirant leden over lidmaatschap, trainingsmogelijkheden en het verdere reilen en zeilen van de TC Veendam.

Dit resulteerde in een aantal gevallen onmiddellijk in nieuwe aanmeldingen en afspraken tot het volgen van twee gratis proeflessen.

Vice voorzitter Aukje van der Wal keek aan het eind van de middag zeer tevreden terug op een geslaagde Open Dag, die wat haar betreft symbool mag staan voor een succesvol buitenseizoen.

opendag20160402