Padellessen

Omdat Mark Rutte afgelopen dinsdag heeft aangekondigd dat de lockdown nog drie weken langer gaat duren, kunnen we helaas voorlopig nog niet starten met de padellessen die voor het begin van dit jaar gepland stonden.

We zien wel dat iedereen zich gelukkig prima vermaakt op de padelbanen, want de bezetting – met name in de avonduren – is goed. Houd in deze drukke periode wel een beetje rekening met elkaar; houd afstand en geef elkaar de ruimte op de banen. Hopelijk kunnen we snel weer trainen en competitie spelen!

JEUGD
Ondanks alle maatregelen is het wel mogelijk om te trainen met de jeugd. We hebben daarom besloten in de verlengde lockdown een aantal jeugdlessen padel aan te bieden op de woensdagmiddagen (12 t/m 17 jaar). De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau/ervaring en zullen worden gepland op 3 woensdagmiddagen tussen 15.30u en 18.30u: 20 en 27 januari en 3 februari. Wil je meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op via secretaris@tennisclubveendam.nl. We kunnen per uur maximaal 8 kinderen kwijt, dus vol=vol.
Niet-leden betalen € 2,50 per les en je kunt je per dag opgeven. Als je later lid wordt van TC Veendam of padelles neemt, wordt het inschrijfgeld verrekend met je contributie.
De lessen zijn gratis voor leden van TC Veendam.

SENIOREN
Om ook de volwassenen wat te bieden op het trainingsvlak hebben wij overleg gehad met Robin de Leeuw. In de komende weken – zolang de lockdown duurt- gaat hij privé- en duolessen geven op maandag en woensdag. Dit uiteraard alleen als een eventuele avondklok geen roet in het eten gaat gooien. Maar ook dan zijn er mogelijkheden op de middagen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Robin (06- 4603 74 04 of deleeuwrh@hotmail.com).
Een privéles kost € 40,- en een duoles € 45,-

We houden de ontwikkelingen op het gebied van de coronamaatregelen scherp in de gaten. Op het moment dat andere mogelijkheden zich aandienen, zullen wij hier direct op inspringen en informeren we jullie hierover.