Persconferentie jubileumcommissie

Op vrijdagmiddag 26 januari belegde de jubileumcommissie, in samenwerking met het bestuur, een persconferentie om de buitenwacht op de hoogte te houden van de plannen en de vorderingen van de Jubileumcommissie voor 2018.

Voorzitter Wim Leutscher opende de persconferentie waarbij hij de aanwezigen welkom heette met de mededeling dat het bestuur het jubileum dit jaar niet alleen ziet met activiteiten voor slechts de leden, maar dat hij hoopt de volledige Veendammer gemeenschap bij het jubileum te betrekken. Hij hoopt met de Jubileumcommissie daarbij vooral ook jeugd te betrekken die vaak wat minder kansrijk is door bijvoorbeeld welke handicap dan ook. Na zijn openingswoord gaf Wim het woord aan de voorzitter van de Jubileumcommissie, Otto Faber.

persconferentie20180126

Otto bracht vervolgens de aanwezige vertegenwoordigers van media op de hoogte van de verschillende geplande activiteiten.
Daarnaast had hij voor hen een aantal nieuwe ontwikkelingen. Hij noemde daarbij als voorbeelden:

• de nieuwe stoeltjes die langs de banen komen krijgen op de rugzijde namen van spelers van destijds de BV Veendam. Een aantal van deze spelers heeft reeds toegezegd aanwezig te zullen zijn op de Open Dag op 31 maart. Zie ook de extra Nieuwsbrief van januari 2018 .
  • de geplande clinic op 9 juni tijdens de clubkampioenschappen zal worden gegeven door oud-international speelster Miriam Oremans, waarbij we hopen ook minder valide kinderen hierbij te betrekken.
  • van 18 tot 24 juni wordt het North Open georganiseerd, waarbij de KNLTB bij uitzondering heeft toegestemd hiervan ATP-toernooi te maken waarbij gespeeld wordt om the best of five. En dat is een echte primeur bij de KNLTB.

Voor de rest van het gepland programma, zoals dat aan de media werd voorgelegd, verwijzen we op deze site naar de laatste Nieuwsbrieven op de openingspagina; in het bijzonder Jubileumnieuws december 2017

Daarnaast plant de Jeugdcommissie nog een aantal jeugdtoernooien en hopen we de jeugd extra te stimuleren te gaan sporten.
In dit kader kan de jeugd in dit 90 jarig jubileumjaar lid worden voor slechts 90 dubbeltjes! (= € 9,00).