Rabo ClubSupport

Rabobank biedt met Rabo ClubSupport kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Leden van Rabobank kunnen stemmen welke club financiële ondersteuning van de bank krijgt.

ClubSupport voor TPC Veendam
Ook TPC Veendam komt in aanmerking voor deze ondersteuning. Bij de inschrijving hebben we aangegeven dat we een bijdrage willen leveren aan een beter milieu door de energievoorziening te verduurzamen. Afgelopen jaar hebben wij hieraan een flinke steen bijgedragen door de conventionele verlichting van onze buitenbanen te vervangen door LED-verlichting. Komend jaar willen wij graag een tweede stap zetten door zelf elektriciteit te gaan opwekken met zonnepanelen. Om deze investering te realiseren zoeken wij nog aanvullende financiële middelen.

Elke stem heeft waarde
Alle leden van de bank mogen drie stemmen uitbrengen. Des te meer stemmen een vereniging ontvangt, des te groter de bijdrage zal zijn die zij ontvangt van de Rabobank. De waarde van een stem wordt achteraf bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Wie kunnen er stemmen?
Alleen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen stemmen op TPC Veendam. Let op: als je een rekening bij de Rabobank hebt, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Ben je nog geen lid geef je dan alsnog op via Internet Bankieren. Het kost geen cent en er zijn geen verplichtingen aan verbonden !

Wanneer en hoe kun je stemmen?
De stemperiode is geopend op 4 oktober en sluit op 25 oktober. Stemmen kan met de Rabo app of met internet bankieren van de Rabobank via deze link.

Dus: Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op TPC Veendam!!