Rabo ClubSupport

Rabobank biedt met Rabo ClubSupport kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Leden van Rabobank kunnen stemmen welke club financiële ondersteuning van de bank krijgt.

ClubSupport voor TC Veendam
Ook TC Veendam komt in aanmerking voor deze ondersteuning. Bij de inschrijving hebben we aangegeven dat wij padel verder willen promoten in Veendam en omgeving. De middelen gaan we gebruiken voor spelmateriaal en gratis clinics. Ook het terras bij de padelbanen willen we met de opbrengst gaan verfraaien.

Elke stem heeft waarde
Alle leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal twee keer op dezelfde club kan worden gestemd. Des te meer stemmen een vereniging ontvangt, des te groter de bijdrage zal zijn die zij ontvangt van de Rabobank. De waarde van een stem wordt achteraf bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Wie kunnen er stemmen?
Alleen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen stemmen op TC Veendam. Let op: als je een rekening bij de Rabobank hebt, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Ben je nog geen lid geef je dan alsnog op via Internet Bankieren. Het kost geen cent en er zijn geen verplichtingen aan verbonden !

Wanneer en hoe kun je stemmen?
De stemperiode is geopend op 5 oktober en sluit op 25 oktober. Stemmen kan via de Rabo app of via internet bankieren van de Rabobank.
Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Dus: Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op TC Veendam!!

Kijk op deze pagina voor meer informatie en om je stem uit te brengen.