Resultaten toernooien

Afgelopen week werden er weer twee toernooien gespeeld waar uw verslaggever bij aanwezig is geweest om verslag te kunnen doen van de prestaties van onze Veendammer leden.

Op het Sla Raak toernooi in Winschoten deden in totaal 25 leden van de Tennisclub Veendam mee en dit leverde in totaal vier eerste prijzen en twee tweede prijzen op.
Grote winnaar was de 17 jarige Jeffrey Oldenburger. Hij won zowel de titel in de heren enkel 8 als de titel in de heren dubbel 8 samen met Jakob Woltjes. Jakob zijn vierde titel alweer dit seizoen.
De titel in de dames enkel 8 categorie ging naar Sanne Beishuizen. De als eerste geplaatste Sanne maakte haar favorietenrol waar door al haar wedstrijden oppermachtig in twee sets te winnen.
De laatste titel ging naar moeder Ria en haar 20 jarige dochter Eva Bouma. Zij wonnen de titel in de dames dubbel 8 categorie. Eva en Ria boekten hiermee na ons eigen Coop Wildervank Veendam Dubbel 2016 hun tweede toernooizege.

Een tweede plaats was er voor Egbert Oldenburger. Hij verloor de finale heren enkel 5 categorie. Desondanks een hele mooie prestatie.
Een andere prachtige tweede plaats was er voor vader Hein en zijn bijna 15 jarige dochter Stefanie Kupfer. Zij verloren in een spannende wedstrijd de mix 5 finale. Ook een hele mooie prestatie.

Dan was er nog het Vlotbrugtoernooi in het Noord-Hollandse ’t Zand.
Op dit “afvalschematoernooi” deden in totaal 4 leden van onze Tennisclub aan mee (gehele familie Langeland). Op zoon Lorenzo na, wisten alle gezinsleden een (tweede) prijs te pakken. Vader Alex werd tweede in de heren enkel 6, moeder Ivanka werd tweede in de dames enkel 8 en dochter Ashley werd tweede in de samengestelde dames enkel 5/6 categorie.

Alles prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Wat opvalt zijn de mooie prestaties van onze jonge leden in het senioren-circuit. Een knappe prestatie.

Deze week zal uw verslaggever gebruik maken van een weekje zomerreces en geen toernooien bezoeken. Er zal dus geen toernooi-verslag worden gepubliceerd volgende week.