Feestdag 90 jarig jubileum

Zaterdag 30 juni was het de hele dag feest op het tennispark van de TC Veendam i.v.m. de viering van de 90e verjaardag van de tennisclub.
In de ochtend werden gasten en leden van de reünie ontvangen met koffie, thee en gebak. Zij waren nog getuige van de afsluiting van de Tennismarathon, waarbij gedurende 90 uur wedstrijden van 90 minuten waren gespeeld.
Rond het middaguur opende Otto Faber als voorzitter van de jubileumcommissie de dag officieel en hield hij een korte welkomsttoespraak. Hierna heette ook Wim Leutscher, als voorzitter van de TC Veendam alle aanwezigen welkom. De reünisten waren hierna in de gelegenheid om herinneringen op te halen en anekdotes uit te wisselen. Zij konden dit doen aan de hand van een tentoonstelling over de geschiedenis van de tennisclub.
’s Middags was er een officiële receptie en mocht het bestuur de felicitaties in ontvangst nemen van het gemeentebestuur en vele bevriende sportverenigingen. Het dagprogramma werd afgesloten met een overheerlijk buffet.

In de vooravond zorgde Marc Dontje voor een muzikaal intermezzo en daarna was de enige Latin-Pop band van Nederland, Los Cascos, aan de beurt. Zij zorgden ervoor dat de feestgangers tot in de late uurtjes konden swingen!!