Sebastian v/d Wal drievoudig clubkampioen

Een week lang werd er gestreden op de banen van de TC Veendam om de felbegeerde titel kampioen. Met ruim 150 deelnemers werd er in maar liefst 12 verschillende onderdelen, ingedeeld op speelsterkte, strijd geleverd. De weergoden waren de tennissers goed gezind.

Bij de heren was Sebastiaan van der Wal de beste van de club. Zoon Yannick moest zijn meerdere in pa erkennen. Na 10 jaar de titel aan zijn zoons te hebben moeten laten, vijf keer zijn oudste zoon Marco  gevolgd door vijf jaar de jongste zoon Yannick, bleek senior nu weer de sterkste.

Samen Yannick wist hij ook de titel in het herendubbel te winnen en samen met zijn vrouw Aukje werd de titel in het gemengd dubbel in de wacht gesleept.

In de hoogste categorie bij de dames eiste Evelien de Jonge (links) de titel op. In een mooie finale wist zij de jeugdige Ashley Langeland te verslaan.

Het dames dubbel werd gewonnen door Gemma Lesterhuis en Melanie Oldenburger.
(afbeelding hieronder)

Heel lange partijen werden er gespeeld in de dames 7 categorie. Sandra Leutscher bleek net even vaster te zijn en ging, na alleen maar driesetters te hebben gespeeld, met de titel aan de haal.

Bij de heren 7 categorie bleek, na een lange tijd zeer gelijk opgaande finale, Jacques Veendorp de beste.
(foto hieronder)

Ook de heren 8/9 categorie werd in drie sets beslist. De jeugdige Jeffrey Oldenburger (hieronder links) wist nieuwkomer Robin Joosten te verslaan.

Wel succes was er voor de nieuwkomers Wim Sie en Rob Lupkes (hieronder rechts). In de herendubbel 15-18 wisten ze de titel voor zich op te eisen door in de finale Jakob Woltjes en Jaap van Slooten terug te wijzen.

En de 3 foto’s hierboven:
In de categorie herendubbel 11-14 waren Jeroen Klein en Myron de Silva de besten.
Het damesdubbel 15-18 werd gewonnen door Nanda Kooistra en Paulien de Vos.
In het gemengd dubbel 15-18 tenslotte ging de titel naar Gerry Weijer die samen met zijn dochter Madelon speelde.

Ook de kampioensteams werden gehuldigd en in de bloemetjes gezet.

Met dank aan een groot aantal vrijwilligers bij de club, het perfecte tennisweer en de afsluitende BBQ voor alle leden, zowel voor de jeugd,  de senioren en al hun supporters, is dit gezellige en sportieve toernooi een groot succes geworden.

voor nog meer foto’s: ga naar