Siebe Haan 90 jaar

Donderdag 5 september jongstleden vierde voormalig schoolhoofd Siebe Haan zijn 90e verjaardag en dat was voor het bestuur een goede gelegenheid om daar extra aandacht aan te besteden. Dus stonden voorzitter Jaap van Slooten en penningmeester Eric Nijsten die ochtend bij het oudste lid van de TC Veendam op de stoep om hem te feliciteren met het bereiken van deze respectabele leeftijd.

Siebe ontvangt de felicitaties en bloemen van Eric en Jaap

Op woensdag 4 september stond een grote groep 50+ tennissers klaar om hem alvast in de bloemetjes te zetten met deze gebeurtenis. Siebe Haan is namelijk nog altijd een hartstochtelijke tennisser en voor zijn tegenstanders een geduchte speler.

Zowel in de zomer als in de winter tennist hij nog tenminste twee keer per week. Hij is al een aantal jaren geleden ermee gestopt om in de zomerperiode competitie te spelen, maar tijdens de winterperiode doet hij nog uitermate enthousiast mee aan de 50+ wintercompetitie. Het is verbazend hoe snel hij nog is en hoe geslepen hij de ballen neerlegt bij zijn tegenstanders, die daarmee dikwijls ernstig in problemen komen om de bal terug te kunnen spelen.

Siebe was op woensdagmorgen echt verrast toen hij van zijn tennisvrienden een mooie bos bloemen mocht ontvangen. Hij had aanvankelijk echt niet door dat de bloemen voor hem bedoeld waren, maar hij vond het prachtig dat ze aan zijn 90ste verjaardag hadden gedacht. Na deze gebeurtenis ging Siebe met de totale groep uiteraard naar de baan om elkaar op sportieve wijze te bestrijden.

klik op een foto voor een vergroting