Sneeuwbalcompetitie

Het afgelopen winterseizoen hebben we geen Sneeuwbalcompetitie kunnen spelen. Gezien de staat waarin de banen 6 en 7 verkeerden was het niet
verantwoord om deze banen te gebruiken.
Vanaf augustus zijn de banen flink aangepakt. Met behulp van een industriële hogedrukspuit van Kuurman hebben eerst Cor de Kok en Wim Leutscher en later het klusteam honderden kruiwagens met zand uit de vezels gespoten. Tevens hebben zij de aangegroeide mos- en algenlaag verwijderd.
Inmiddels verkeren de banen 6 en 7 in een dusdanige staat dat we hebben besloten de SNEEUWBALCOMPETITIE weer op het winterprogramma te zetten.
De sneeuwbalcompetitie staat open voor leden van de TC Veendam en wordt gespeeld op de zondagochtend tussen 3 november en 2 april. In deze periode mogen 6 zondagen als verhindering worden opgegeven. De wedstrijden bestaan uit 2 sets van 30 minuten. Na 30 minuten wordt van kant gewisseld.
De eerste ronde staat telkens gepland om 9 uur. Het is niet mogelijk om wedstrijden van 9 uur als verhindering op te geven. Iedereen zal één of
meerdere keren om 9 uur `s ochtends aan de bak moeten.
Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om je op te warmen in het clubgebouw m.b.v. koffie, thee, snert, gluhwein, ballen gehakt, jägermeister en natuurlijk de verwarming.
Inschrijven is mogelijk voor de onderdelen DD, HD en GD via www.toernooi.nl of via een mail naar rc@tennisclubveendam.nl. Inschrijven als duo of
koppel. Leeftijd: 15 jaar en ouder.