Speciale zomeraanbieding voor nieuwe leden

Nu de tennisbanen weer open zijn voor gebruik biedt Tennisclub Veendam een speciale zomeraanbieding aan voor nieuwe leden. Hierdoor kunnen sportliefhebbers onbeperkt gebruik maken van alle tennisbanen, padelbanen en deelnemen aan overige activiteiten van de verenigingen in de maanden juni, juli en augustus.

De aanbieding is speciaal in het leven geroepen voor mensen die in de maanden juni, juli en augustus niet op de gebruikelijke manier hun sport kunnen beoefenen en dus ook nog geen lid zijn van een andere tennisvereniging.

De contributie voor deze zomermaanden onbeperkt padellen én tennissen is voor de jeugd slechts €20 en voor volwassenen slechts €50.

Bekijk hier alle informatie wat betreft deze aanbieding of overige vormen van lidmaatschappen bij T.C. Veendam. Of meld je hier direct aan als zomerstoplid.