Tennisclub Veendam succesvol bij toernooi buurman Muntendam

Afgelopen week deden er maar liefst 54 leden van de TC Veendam mee aan het tennistoernooi van buurman Muntendam en wisten daar op de finaledag (zondag) vijf eerste en zeven tweede prijzen te winnen.

Grote winnaars waren Asley LangeLand en Gemma Lesterhuis, die beide twee eerste prijzen wonnen.

Ashley Langeland won zowel de dames enkel 6 als de dames enkel 7, Ciska Reiziger legde beslag op de tweede plaats in de dames enkel 7.

Gemma Lesterhuis won met haar dubbelpartner Myron Silva de Freitas de mix 7, door in de finale haar man Edwin Bos en Jolanda de Jonge te verslaan. Gemma was eerder op de dag met Melanie Oldenburger al te sterk voor Ingrid Hoving en haar partner in de finale dames dubbel 7.

De laatste titel ging naar Gerard Bouma en Gert Hoving. Zij versloegen in de finale heren dubbel 8 Jeffrey Oldenburger en Jakob Woltjes.

Tweede plaatsen waren er voor Egbert en Melanie Oldenburger in de mix 6, Cor de Kok en Wim Leutscher in de heren dubbel 7 en de tweelingzusjes Anouk en Madelon Weijer in de dames dubbel 8 categorie.

Deze week staan de toernooien in Ter Apel en Annen op het programma. Ook hier zullen weer vele Veendammers aan deelnemen.

Van 7 t/m 20 september vind op het eigen tennispark het 10e Zechstein Veendam Open toernooi plaats.

Naast de tenniswedstrijden zullen op dit twee wekelijks evenement tal van andere activiteiten plaatsvinden, met als hoogtepunt de tennisclinic/demonstratie van oud wereldkampioenen dubbelspel Jacco Elting en Paul Haarhuis op vrijdag 11 september.