Tennisclub Veendam succesvol bij toernooi buurman Muntendam

Afgelopen week deden er maar liefst 66 leden van de TC Veendam mee aan het tennistoernooi van buurman Muntendam en wisten daar op de finaledag (zondag) zeven eerste en acht tweede prijzen te winnen.
Frank Doornbosch was dit toernooi de succesvolste Veendammer met twee titels.
Hij won samen met Alex Langeland de titel in de heren dubbel 6 en met Miranda Bosman de titel in de mix 6 door in de finale Jeroen Klein en zijn levenspartner Anita Giezen te verslaan.
De titel in de dames dubbel 6 ging naar de jongelingen Tamara Leutscher en Mirte Oldenziel, een meer dan knappe prestatie.
De gemend dubbel 7 titel ging naar Judith de Jong en Jeroen Smit.
De titel in de dames enkel 7 categorie ging naar Milou Aukes (volgens de administratie van uw verslaggever óók Veendam lid) en de titel in de dames enkel 8 ging naar Sanne Beishuizen.
De laatste titel ging naar Liselot Weijer en Winston de Jonge in de mix 8 categorie. Liselot werd eerder op de dag al tweede in de dames enkel 8 categorie.

Dan de andere tweede plaatsen.
Evelien de Jonge pakte twee tweede plaatsen. In de dames enkel 5 en ze pakte de tweede plaats in de dames dubbel 5 categorie samen met niet Veendam lid Marjan Blauw.
Voor Jakob Woltjes waren er ook twee tweede plaatsen. Hij was verliezend finalist in de heren enkel 8 en samen met Jeffrey Oldenburger in de heren dubbel 8.
De tweede plaats in de dames dubbel 7 ging naar Marianne Poppen en Melanie Oldenburger, terwijl de tweede plaats in de dames dubbel 8 categorie naar Ina Mars en Mariska Kamst ging.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

De komende week staan de toernooien in Ter Apel en Annen op het programma. Ook hier zullen weer vele Veendammers aan deelnemen.
Van 12 t/m 25 september vind op het eigen tennispark de 11e editie van het Zechstein Veendam Open toernooi plaats.
Naast de tenniswedstrijden zullen op dit twee wekelijks evenement tal van andere activiteiten plaatsvinden met o.a twee feestavonden op beide vrijdagavonden.