Tennisclub Veendam succesvol in Stadskanaal

Een grote groot aantal leden (17 personen) van de TC Veendam deed afgelopen week mee aan het tennistoernooi van STB in Stadskanaal en wisten daar op de finaledag (zondag) vier eerste en 2 tweede prijzen binnen te halen.
Grote winnaars waren Melanie Oldenburger en Gemma Lesterhuis, die beide twee eerste prijzen wonnen. Samen legden zij beslag op de eerste prijs in de dames dubbel 7. Melanie won verder met haar man Egbert de mix 6 en Gemma won met Myron Silva de Freitas de titel in de mix 7.
Hun tweede toernooiwinst in één week tijd en hun vierde totaal.
De laatste titel ging naar de 13! jarige Ashley Langeland, zij was de beste in de categorie dames enkel 6.
Jakob Woltjes was twee keer verliezend finalist. Hij verloor in 3 sets de heren enkel 8 en werd tweede met zijn dubbelpartner Alexis Weisbeek in de heren dubbel 8.
Deze week staat het toernooi van buurman TC Muntendam op het programma. Hier zullen maar liefst 54 leden van de TC Veendam aan deel nemen.