Tennisclub Veendam succesvol in Winschoten

Een groot aantal leden van de TC Veendam deed afgelopen week mee aan het Sla Raak toernooi in Winschoten en keerden met een groot aantal prijzen terug naar Veendam.
Met name de familie Langeland was uiterst succesvol. Dochter Ashley won zowel de dames enkel 7 als de mix 7 met haar partner door in de finale in 3 sets Gemma Lesterhuis en Myron Silva de Freitas te verslaan. Moeder Ivanka won met Jakob Woltjes de mix 8. Zij versloegen in de finale Bram Schmaal en Andrea Horlings, die ook al 2e was geworden in de dames enkel 8. Vader Alex won de heren dubbel 6 met Egbert Oldenburger. Egbert werd samen met zijn vrouw Melanie 2e in de mix 6. Eerder op de dag wist Melanie samen met Gemma Lesterhuis beslag te leggen op de titel dames dubbel 7, door in de finale te winnen van Jolanda de Jonge en Gisela Nap. Jakob Woltjes won naast zijn titel in de mix 8 ook de titel in de heren enkel 8 en was verliezend finalist met Jeffrey Oldenburger in de heren dubbel 8.
Kortom een zeer succesvol toernooi voor de Veendammers. Hopen dat de komende toernooien net zo succesvol zullen zijn met als hoogtepunt het eigen Zechstein Veendam open toernooi van 7 t/m 20 september .