tennistoernooi STB Stadskanaal

Afgelopen week deden er in totaal 14 leden van de Tennisclub Veendam mee aan het tennistoernooi van STB in Stadskanaal en wisten daar op de finaledag (zondag) slechts twee eerste prijzen binnen te halen.
En deze twee titels gingen allebei naar Jakob Woltjes. Hij won zowel de titel in de heren enkel 8 als de titel in de heren dubbel 8 samen met panty Alexis Weisbeek.
Het was Jakob zijn 6e en 7e titel al dit jaar  (als uw verslaggever zijn huiswerk goed heeft gedaan).
Een eervolle vermelding is er voor de 17 jarige Jeffrey Oldenburger. Jeffrey was zo dapper om met een actuele dubbelrating van 8,1 samen met zijn vader Egbert deel te nemen aan de heren dubbel 5 categorie.
De komende week staat het toernooi van buurman TC Muntendam op het programma. Hier zullen maar liefst meer dan 60 leden van de Tennisclub Veendam aan deel nemen.
Alle Veendammer leden heel veel succes de komende week en hopen dat er veel prijzen mee terug naar Veendam gaan!