tennistoernooi van TIOLO

Afgelopen week deden er maar liefst 43 leden van de Tennisclub Veendam mee aan het laatste, goed georganiseerde en gezellige tennistoernooi van TIOLO (Tennis Is Onze Leukste Ontspanning) in Meeden. Ondanks dit grote aantal Veendammer deelnemers wisten onze leden helaas meer prijzen te winnen in de verloting dan op de tennisbaan. Ze wisten op de finaledag (zondag) slechts vijf tweede prijzen en geen enkele titel te winnen, gelukkig ging de hoofdprijs van de verloting wel naar een Veendamse.
Dan de verrichtingen op de baan.
Gemma Lesterhuis en Melanie Oldenburger verloren de finale dames dubbel 6 nipt in drie spannende sets. Miranda Bosman en Frank Doornbosch verloren hun finale mix 6 in twee sets. Daniël Axinte en Leon Mulder verloren hun finale heren dubbel 6 in twee spannende sets.
Ook de finale dames dubbel 7 categorie werd verloren. Ivonne Lesman en Jolanda de Jonge verloren deze ook in twee spannende sets.
De laatste prijs ging naar Marianne Poppen en haar broertje, niet Veendam lid Henk Poppen. Zij verloren de finale mix 7 categorie.
Desondanks alle prijswinnaars toch gefeliciteerd.
Dit was het laatste buitentoernooi van het seizoen in de regio. Na afsluiting van de bedrijvencompetitie afgelopen vrijdag rest alleen nog de najaarscompetitie voor een klein aantal leden. Dan zit het buitenseizoen er op. Mocht je deze winter toch in competitieverband willen blijven tennissen geef je dan op voor het sneeuwbal-toernooi. Na grondige renovatie van de kunstgrasbanen wordt er weer gestart met deze gezellige onderlinge wintercompetitie op zondagmorgen. Opgave hiervoor uiterlijk voor maandag 31 oktober via toernooi.nl.
Hiermee komt dan ook eerst een einde aan de verslagen van de toernooien. Ik heb dit weer met heel veel plezier gedaan.
Dank voor de vele positieve reacties die ik hiervoor de afgelopen periode heb mogen ontvangen.
Tot volgend jaar!