toernooi nieuw-buinen

Afgelopen twee weken deden er 23 leden van de Tennisclub Veendam mee aan het eerste buitentoernooi van het seizoen. Gastheer/dame was tennisvereniging G.S.M. in Nieuw-Buinen. Aankomst bij de entree van het tennispark leid natuurlijk direct naar de vraag waar de afkorting G.S.M. voor staat. Navraag in het clubhuis leert ons dat het antwoord vaak eenvoudiger is dan je vooraf zou denken.
“Game-Set-Match”…..

Na twee prachtige weken qua weer (droog), al lag de temperatuur op sommige avonden wel rond het vriespunt, viel de finaledag een klein beetje in het water door de druilerige regen.
Echter regende het geen prijzen voor de Veendammer leden.
Helaas maar 1 titel en 3 tweede plaatsen voor onze Veendammers leden.

De enige titel ging naar Jeffrey Oldenburger en Jakob Woltjes in de heren dubbel 8. Zij versloegen in 3 sets Anton Terschegget en zijn dubbelpartner, niet Veendam lid (Ter Apel) Yoest Egberts.
Dick de Jonge en Gea de Vries verloren de finale mix 7 en Frederiek Schiphouwer verloor met haar dubbelpartner Nanda Kooistra de finale dames dubbel 8.