Veendam Binnen 2016

In de voorjaarsvakantie werd in de tennishal “De Baanbreker” voor de zesde keer het Indoor tennistoernooi Veendam Binnen gespeeld.

Er waren in totaal 209 deelnemers, waarvan 67 leden van de Tennisclub Veendam, die in totaal 231 wedstrijden speelden.

De Veendammer leden wisten in totaal 4 eerste en 8 tweede plaatsen te winnen.
In de categorie mix 5 ging de titel naar Evelien de Jonge en Hein Kupfer.
Frank Doornbosch en Leon Mulder legden beslag op de titel in de heren dubbel 6, door de spannende finale middels een super tie-break te winnen.
Harry van Engen en Peter Kral wonnen de categorie heren dubbel 8 door in een spannende super tie-break te winnen van het koppel Bram Schmaal en Edwin Bos.
De laatste titel ging knap naar Nanda Kooistra en Danielle Terschegget in de categorie dames dubbel 8.

Tweede plaatsen waren er voor Frank Woltjes en Paul Holtkamp in de heren dubbel 5.
Ingrid Hoving met haar mix-partner in de categorie mix 7. Chantal Ploeger werd knap tweede in de categorie dames enkel 7. En Karin Fekken werd met haar dubbelpartner tweede in de dames dubbel 8.
Jongeling Jeffrey Oldenburger behaalde zelfs twee tweede plaatsen. Hij was verliezend finalist in de heren enkel 8 en met zijn dubbelpartner Myron Silva de Freitas in de heren dubbel 7. Desondanks toch een knappe prestatie.

Wij kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagd en succesvol eerste toernooi van een serie van drie open toernooien welke georganiseerd worden door de Tennisclub Veendam.