Veendammers presteren uitstekend op eigen toernooi

Onze leden hebben deze week heel goed gepresteerd op het eigen JUMBO VEENDAM DUBBEL 2019!
In maar liefst 9 van de 11 onderdelen viel er een Veendammer winnaar te vieren. Bij de 4 dames onderdelen waren ook zelfs alle tweede plaatsen een prooi voor de TC Veendam. Alleen de heren lieten het enigszins afweten: hier wisten alleen Jeffrey Oldenburger en Bastijn Weijer te winnen, maar zij hadden hier wel de hulp nodig van een partner van een andere vereniging.

Het toernooi werd dit jaar trouwens afgewerkt onder ideale weersomstandigheden: niet te warm en niet te koud; heel af en toe een klein beetje regen; ’s avonds veelal een beetje bewolkt waardoor de spelers weinig last van de ondergaande zon hadden

En in verband met de startende zomervakantie geen overvol deelnemersveld. Dit alles zorgde ervoor dat alle wedstrijden vlotjes afgewerkt konden worden.

Hieronder alle winnaars per categorie. Klik op de categorie voor een foto van de winnaars.
cat 1e plaats 2e plaats
DD 5 Evelien de Jonge/Aukje vd Wal Gemma Lesterhuis/Roelien Munting