Verzoek horecacommissie

Het vervullen van de bardiensten gaat dit jaar heel goed. De vrijwilligers voeren de taken naar behoren uit. Soms zelfs een beetje te goed. Namelijk bij het verlaten van het Clubgebouw. Dan wordt vaak voor alle zekerheid de buitendeur met de sleutel op slot gedraaid. Dat is echter niet de bedoeling. Want de toegangsdeur kan dan de volgende dag niet met de ledenpas ontgrendeld worden. Met het gevolg dat leden niet kunnen afhangen en geen drankjes uit de automaat in de toegangshal kunnen halen.
Daarom bij deze het verzoek van de horecacommissie aan de vrijwilligers om na afloop van de laatste dienst de buitendeur gewoon in het slot te laten vallen en niet meer te vergrendelen door middel van de sleutel.