Nieuwsflits 10 mei 2020

Logo TC Veendam
Coronanieuws 10 mei 2020

Nog even geduld
  We kunnen de banen maandag 11 mei waarschijnlijk nog niet vrij geven voor volwassenen.
Vrijdagmiddag ontvingen we de richtlijnen die de KNLTB samen met NOC*NSF en het ministerie van VWS had opgesteld. Toen was het niet meer mogelijk om onze voorgenomen werkwijze en maatregelen ter goedkeuring voor te leggen aan de gemeente. Zodra we de goedkeuring van de gemeente ontvangen hebben, kunnen we ook onze volwassen leden toestemming geven om de baan op te gaan.
Om je alvast voor te bereiden op tennis en padel tijdens coronatijd kun je de richtlijnen die de KNLTB heeft opgesteld doornemen via de links op onze coronapagia.

Online afhangen via de KNLTB ClubApp
  Eén van de maatregelen die we moeten nemen, is dat we vooraf moeten weten wie er gebruik gaan maken van de banen. Verder is het afhangen via ons aanraak-afhangbord absoluut niet coronaproof. Vandaar dat het afhangen online gaat gebeuren via de ClubApp van de KNLTB. Installeer alvast de ClubApp op je smartphone of tablet. En stel direct een wachtwoord in om de app te kunnen gebruiken om een baan te reserveren. De handleiding hiervoor is te vinden op deze pagina

Toezichthouders jeugdtrainingen
  Afgelopen week is gebleken dat het rooster voor de toezichthouders in de praktijk niet echt handig is. We gaan de tijden beter afstemmen op de trainingstijden en denken dat het daarom voor ouders aantrekkelijker wordt om een trainingsuurtje als toezichthouder dienst te doen.
Belangstellenden kunnen nog steeds contac opnemen met Liesbeth Poort via secretaris@tennisclubveendam.nl.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk