Nieuwsflits 14 oktober 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 14 oktober 2020

Verscherpte corona maatregelen
  De regering heeft gisteren nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voor ons als tennisvereniging betekent dit dat we alleen nog mogen trainen en vrij spelen met maximaal 4 spelers per baan. Behalve trainingen mogen we als TC Veendam niets meer organiseren.

Kijk op deze pagina om te zien wat dat betekent voor competitie, toss, laddercompetitie, training, enz.

Lidmaatschap opzeggen voor 1 november
  Ouders van jeugdleden maken wij er op attent dat het lidmaatschap via de site opgezegd moet worden als men nu al weet dat hun kind volgend jaar geen tennistraining zal volgen. Inschrijven voor de training gaat per seizoen, maar het lidmaatschap loopt automatisch door totdat het wordt opgezegd. Voorkom daarom een onaangename verrassing in maart 2021 en meld uw kind nog deze maand af als het al zeker is dat het gaat stoppen met tennis.

Lidmaatschap winterpadel
  Vanaf 1 november kunnen de padelbanen alleen nog gereserveerd worden door leden met het lidmaatschap Winterpadel. Iedereen die nu al lid is van TC Veendam en besluit om ook winterpadellid te worden, betaalt slechts € 25,- om tot 1 april 2021 onbeperkt gebruik te kunnen blijven maken van de padelbanen.
Aanmelden kan via deze pagina.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk