Nieuwsflits 14 september 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 14 september 2020

Laddercompetitie padel
  We organiseren in de maand september een zogenaamde laddercompetitie voor de padel liefhebbers. Schrijf je in als tweetal en daag een tweetal dat hoger op de ladder staat uit om een wedstrijd te spelen. Als je wint, ruil je van plaats op de ladder. Het is een interne competitie van TC Veendam. Je speelt dus altijd gewoon op de eigen baan.
Deelname is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Wintertraining padel
  Komend najaar en winter verzorgen we uiteraard ook weer padeltrainingen. Het worden dit keer 2 series van 8 lessen. De eerste serie in oktober en november en de tweede serie in januari, februari em maart.
Klik hier voor data, tarieven en het aanmeldingsformulier.
Wacht niet te lang met inschrijven. De inschrijving voor de oktober-november serie sluit op 23 september en vol = vol.

Wintertraining tennis
  Ook voor de tennistraining zijn de tarieven van a.s. winter bekend. Er kan in de hal gelest worden van maandag t/m vrijdag.
Kijk op deze pagina voor alle details en voor het inschrijfformulier. In verband met het maken van de groepsindeling het verzoek om je uiterlijk 7 oktober aan te melden.

Tennisbanen langer open dit jaar
  Omdat de banen dit jaar later beschikbaar waren dan anders wegens de corona pandemie blijven ze dit jaar open tot 1 november. Daarna kun je via de KNTLB ClubApp alleen nog baan 7 reserveren en dus niet op de andere banen spelen.
Zomerstopleden kunnen nog tot 1 oktober van de banen gebruik maken.
Vanaf 1 november kunnen de padelbanen alleen nog maar gereserveerd worden door mensen met het lidmaatschap Winterpadel.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk