Nieuwsflits 15 juni 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 15 juni 2020

Clubkampioenschappen 2020
  We waren bang dat we dit jaar niet meer om de clubkampioenschappen konden strijden, maar gelukkig zijn de coronamaatregelen versoepeld. We mogen interne clubactiviteiten organiseren, dus is er geen belemmering om de clubkampioenschappen te organiseren.
Dit jaar later dan anders en ook nog met een aantal coronabeperkingen en -regels zoals de 1,5-meter-regel, geen handen schudden, geen high fives, desinfecteren van ballen, etc.

We spelen dit jaar alleen om de titels in het dubbelspel en doen dat in twee weekendtoernooien in juli.
  • gemengd dubbel op 10, 11 en 12 juli
  • dames- en heren dubbel op 17, 18 en 19 juli
Alle leden die op 31 december 2020 16 jaar of ouder zijn mogen deelnemen (ook de leden met een zomerlidmaatschap). En deelname is gratis.

Kijk voor het reglement en het aanmeldingsformulier op de website op deze pagina.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk