Nieuwsflits 15 maart 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 15 maart 2021

Zomerseizoen start morgen
  Vanaf morgen mogen ook volwassenen weer dubbelen. Om dit heuglijke feit te vieren heeft het bestuur besloten om 16 maart alvast te starten met het zomerseizoen. Dit betekent dat de padelbanen vanaf morgen door alle leden gereserveerd kunnen worden.
Ook baan 1 en 2 zijn speelklaar en kunnen gebruikt worden. Mocht dit wegens vorst veranderen dan worden de banen geblokkeerd op de KNLTB ClubApp.

Lidmaatschap winterpadel eindigt 31 maart
  Het lidmaatschap winterpadel eindigt automatisch op 31 maart. Je hoeft je hiervoor niet speciaal af te melden. Dat is makkelijk.
Nadeel is dat je geen padel meer kunt spelen op onze banen als je geen standaard- of padellidmaatschap hebt na die datum.
Heb je naast het lidmaatschap winterpadel geen ander lidmaatschap en wil je in april toch doorgaan met padel? Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie.

Piek- en daluren op de padelbanen – deel 2
  In de vorige Nieuwsflits is al gemeld dat er piek- en daluren zijn ingesteld bij de padelbanen. Tijdens piekuren was (en is) het niet meer mogelijk om 2 uren aaneengesloten een baan te reserveren. Vanaf morgen is het tijdens piekuren ook niet meer mogelijk om te reserveren met minder dan 4 personen per baan.
Piekuren zijn van 18-22u op weekdagen en van 10-15u op zondag.
De padelcommissie houdt voortdurend in de gaten of deze maatregel het gewenste effect heeft en of ze van kracht moet blijven.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk