Nieuwsflits 17 januari 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 17 januari 2021

Aangepaste padeltraining tijdens de lockdown
  Normale padellessen zijn wegens de lockdown helaas niet mogelijk voor volwassenen. Voor de jeugd echter wel!! En daarom gaan we tijdens de verlengde lockdown extra padellesen geven op de woensdagmiddag. Gratis voor onze jeugdleden en € 2,50 per les voor niet-leden. Dus geef dit ook door aan vriendjes of vriendinnetjes.
Volwassenen kunnen privéles of duoles nemen op maandag en woensdag.
Kijk op deze pagina voor alle details en om je aan te melden.

Veendam Binnen 2021 gaat niet door
  Gezien de huidige (corona) situatie heeft het bestuur helaas moeten besluiten om dit jaar geen Veendam Binnen te organiseren.
Wij zien jullie graag op ons eerstvolgende toernooi, het JUMBO VEENDAM DUBBEL dat gehouden wordt in week 29 (16 t/m 25 juli).

Algemene Ledenvergadering
  In februari houden we altijd onze jaarlijkse ledenvergadering en die gaat wel door in 2021. Begin februari beslist het bestuur of dit net als anders in SitPoint gaat plaatsvinden, of dat het voor het eerst in ons bestaan een online meeting gaat worden.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk