Nieuwsflits 19 december 2019

INSCHRIJVEN KERSTTOERNOOI 2019
  Je kunt je deze week nog steeds aanmelden voor het interne Kerstoernooi dat gehouden wordt van vrijdag 27 t/m maandag 30 december.

Alle informatie en het inschrijfformulier staan op www.toernooi.nl.

AANMELDEN VOORJAARSCOMPETITIE
  Ook nog even een herinnering voor het aanmelden voor de Voorjaarscompetitie. De deadline nadert immers met rasse schreden.
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 januari 2020 via dit formulier op de website.

INTERN INDOOR PADELTOERNOOI
  Wil je ook Padellen, maar hou je niet van de kou?
Op zondag 26 januari zal er een Padelmiddag op de drie indoorbanen in Groningen georganiseerd worden. Kosten zullen ongeveer tussen de 10,- en 12,50 liggen. Je hoeft geen Padellid te zijn en/of trainingen gevolgd te hebben om mee te mogen doen.
Opgave kan door een (Whatsapp)bericht te sturen naar 0611345214 (Sijmen Jongens). Vermeld hierin je naam en dat je mee wilt doen op 26 januari.

NIEUWJAARSRECEPTIE
  De traditionele Nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 12 januari 2020.
Vanaf 16:00u is iedereen welkom in de Tennishal om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje een sportief en voorspoedig 2020 te wensen.

FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND 2020
  Het bestuur van de TC Veendam wenst alle leden hele fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2020!! Logo TC Veendam

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk