Nieuwsflits 22 oktober 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 22 oktober 2020

Tennishal corona proof
  Er zijn vragen gesteld of de ventilatie in de hal in corona-tijd voldoende is. We kunnen iedereen geruststellen, de luchtverversing is voldoende.

Buitenbanen langer open
  Het bestuur heeft besloten om de buitenbanen 1, 2, 8 en 9 in ieder geval tot 1 december beschikbaar te houden om buiten te kunnen tennissen. Mits het weer ook meewerkt uiteraard. Aangezien de kantine op slot blijft, kan er helaas geen gebruik gemaakt worden van de baanverlichting.

Lidmaatschap winterpadel (herinnering)
  De padelbanen blijven sowieso de hele winterperiode beschikbaar. Echter vanaf 1 november kunnen de padelbanen alleen nog gereserveerd worden door leden met het lidmaatschap Winterpadel. Iedereen die nu al lid is van TC Veendam en besluit om ook winterpadellid te worden, betaalt slechts € 25,- om tot 1 april 2021 onbeperkt gebruik te kunnen blijven maken van de padelbanen.
Aanmelden kan via deze pagina.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk