Nieuwsflits 23 juli 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 23 juli 2020

Uitleg werkzaamheden bardienst
  Wel eens gedacht om je op te geven voor een bardienst, maar dit niet gedaan wegens drempelvrees?? Dat hoeft binnenkort niet meer, want de horecacommissie organiseert op korte termijn twee avonden waarin men uitleg geeft over alle zaken die met een bardienst te maken hebben.
Op 29 juli en op 12 augustus komt alles aan bod: van openen en afsluiten van het clubgebouw tot en met het bedienen van pinautomaat en vaatwasser.
Ook de cursus Verantwoord Alcohol Schenken staat op het programma!
Kijk op deze pagina voor alle onderwerpen en de link om je aan te melden voor 1 van de sessies.

Clubkampioenschappen PADEL
  De onvermoeibaree padelcommissie organiseert in het weekend van 14-16 augustus de clubkampioenschappen Padel. Wie gaat de geschiedenisboeken in als allereerste clubkampioen Padel van TC Veendam??
Ga naar deze pagina voor alle details en klik daar op de link om je in te schrijven.

Zechstein Veendam Open 2020
  Het Zechstein Veendam Open vindt dit jaar plaats van 7 t/m 20 september. In afgeslankte vorm wegens de coronacrisis. Per categorie maximaal 1 poule met 6 deelnemers. En per persoon kun je je maar voor 1 categorie aanmelden. De inschrijving is inmiddels geopend. Wacht hier niet te lang mee, want vol=vol.
Alle details vind je hier.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk