Nieuwsflits 24 september 2020

Nieuwsflits 24 september 2020

Bestuursmededeling
  Aan de leden van TC Veendam,

Afgelopen week hebben Sandra Priem en Jakob Woltjes besloten om te stoppen met hun activiteiten voor TC Veendam en hun lidmaatschap op te zeggen.
Sandra was voorzitter van de jeugdcommissie en ook actief bij de organisatie van toernooien en evenementen. Dat laatste gold zeker ook voor Jakob die niet alleen voorzitter van de horecacommissie was, maar ook het leeuwendeel van de uitvoering voor zijn rekening nam.
Zij hebben beiden hun eigen redenen voor dit besluit.

Het vertrek van Sandra en Jakob is zonder meer een verlies. Tegelijkertijd komt er ruimte voor nieuwe impulsen in de organisatie van activiteiten en de invulling van de horeca.
Voor het invullen van die ruimte hebben we meerdere mensen nodig. Concreet gaat het om kantinediensten, de inkoop van horecabenodigdheden of de organisatie van evenementen en toernooien. Geef bij ons aan wat je wil en kan betekenen voor TC Veendam. We gaan graag met je in gesprek.

Tot slot, namens het bestuur, de commissies en heel veel leden: veel dank en waardering voor het vele werk dat Sandra en Jakob, elk op hun eigen wijze voor de club hebben gedaan!

Met vriendelijke sportieve groet,

Het bestuur: