Nieuwsflits 25 februari 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 25 februari 2020

JAN HIDDING LID VAN VERDIENSTE
  Jan in de bloemetjes gezet Op de Algemene Ledenvergadering van 10 februari jongstleden is Jan Hidding benoemd tot Lid van Verdienste, omdat hij zich de afgelopen 40 jaar onafgebroken heeft ingezet als vrijwilliger binnen de TC Veendam.
Bekijk dit bericht om te lezen wat Jan allemaal voor de club gedaan heeft.

INCASSO VAN DE CONTRIBUTIE
  In de eerste week van maart vindt de automatische incasso van de contributie voor 2020 plaats. Zorg dus s.v.p. voor voldoende saldo op je rekening om extra werk en extra kosten te voorkomen.

PADEL VOORJAARSCLINICS
  Maak kennis met Padel en ontdek hoe leuk dit spel is! In de derde week van maart organiseren we een aantal introductie clinics Padel op de maandag-, dinsdag- en donderdagavond.
Check deze pagina voor data, kosten en aanmelding.

PADEL TRAININGEN VOORJAAR EN ZOMER
  Vanaf 23 maart starten de voorjaarstraningen Padel. We bieden dit jaar 2 lespakketten aan: een serie van 5 lessen in het voorjaar en een serie van 12 lessen in de zomer.
De lessen worden gegeven op maandagavond en op dinsdagavond.
Alle details zijn te vinden op de website op deze pagina.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk