Nieuwsflits 25 november 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 25 november 2020

Aanmelden competitie teams voorjaarscompetitie
  De technische commissie heeft de inschrijving geopend voor de voorjaarscompetitie. Zowel voor padel als voor tennis kan er komend voorjaar weer op alle niveaus gestreden worden tegen spelers van andere verenigingen. De voorbereidingen van de KNLTB zijn erop gericht dat de competitie in april normaal van start kan gaan.
Aanmelden is mogelijk tot 1 januari 2021.
Kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden, speeldata en het aanmeldformulier.

Mondkapjesplicht per 1 december
  Vanaf 1 december is het in Nederland verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Deze verplichting geldt vanaf deze datum ook voor onze tennishal. Tijdens het spelen hoeft er natuurlijk geen mondkapje gedragen te worden, maar wel tijdens het betreden en het verlaten van de hal.

Opening gravelbanen in december
  De gravelbanen 1 en 2 blijven in december geopend zolang het niet gaat vriezen. Bij vorst is het niet alleen gevaarlijk om te spelen, maar leidt het gebruik van de banen ook tot vorstschade.
De padelbanen 1 en 2 hebben geen last van de vorst en kunnen de hele winterperiode bespeeld worden.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk