Nieuwsflits 26 februari 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 26 februari 2021

Competitiestart uitgesteld
  Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.
De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen.
Kijk op deze pagina voor alle details en speeldata.

Jeugdtraining mogelijk buiten hervat
  We onderzoeken momenteel de mogelijkheden om vanaf 1 maart de tennislessen voor de jeugd te hervatten. In de hal tennissen is nog steeds niet toegestaan, dus we proberen hiervoor buitenbanen speelklaar te maken.
De lessers krijgen hierover nader bericht via Michael.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk