Nieuwsflits 27 februari 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 27 februari 2020

KORTING WINTERPADEL VOOR VROEGE BESLISSERS
  Ruim 30 mensen hebben de afgelopen wintermaanden enthousiast padel gespeeld. Een aantal heeft aangegeven dit ook komende winter weer te willen gaan doen.
Voor hen én voor degenen die in het voorjaar gegrepen worden door het padelvirus hebben we een leuke aanbieding!
Check deze pagina om hier gebruik van te kunnen maken.

GOOI JE LEDENKAART NIET WEG
  Wellicht ten overvloede, maar nogmaals de mededeling van de ledenadministratie dat er dit jaar GEEN nieuwe ledenkaarten worden verspreid door de KNLTB. Je ledenpas van 2019 blijft geldig in 2020. Gooi je pasje dus niet weg, want je hebt deze ook dit jaar nodig om af te hangen en toegang te krijgen tot SitPoint als er geen bardienst aanwezig is.

AANMELDEN ZOMERTRAININGEN 2020
  De data en de lestarieven voor de zomertraining van 2020 zijn vastgesteld en het is vanaf nu weer mogelijk om je hiervoor aan te melden.
Ook dit jaar worden de lessen weer verzorgd door Michael. Ze starten al in de week van 6 april. Geef je het liefst zo vroeg mogelijk op, dan kunnen de groepen tijdig worden samengesteld.
Alle details zijn te vinden op de website op deze pagina.

OPEN DAG OP ZATERDAG 28 MAART
  We openenen het buitenseizoen op zaterdag 28 maart met de traditionele Open Dag. Noteer deze datum alvast in de agenda. We zijn nog volop bezig met het samenstellen van het programma en zullen dit de komende week publiceren.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk