Nieuwsflits 3 juni 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 3 juni 2020

Starten interne activiteiten
  Naast de trainingen, clinics en vrij spelen mogen we vanaf deze week ook weer interne activiteiten organiseren. We starten daarom vandaag direct weer met de tossavonden voor tennis en padel. Voor tennis iedere maandagavond en voor padel iedere woensdag- en vrijdagavond. Steeds vanaf half 8, maar je kunt ieder half uur aansluiten, pauzeren of stoppen.
Met natuurlijk nog wel alle coronabeperkingen, helaas.

Clubkampioenschappen in juli
  Normaal gesproken strijden we begin juni om de titel Clubkampioen in de diverse categorie├źn. Als we in juli nog steeds interne activiteiten mogen organiseren en SitPoint dan ook weer gebruikt mag worden, willen we de clubkampioenschappen tennis in de eerste twee weken van juli gaan spelen.
En dan eind juli/begin augustus de clubkampioenschappen padel.
Nadere informatie en de definitieve data volgen zo spoedig mogelijk.

Welkom nieuwe leden
  Corona, padel en het zomerlidmaatschap zorgen voor een mooie aanwas van nieuwe leden.
Nu we weer interne activiteiten mogen organiseren kunnen zij binnenkort een uitnodiging van de recreatiecommissie verwachten voor een “introductie-/kennismakingsavond”.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk