Nieuwsflits 3 maart 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 3 maart 2021

Nieuwe naam – laatste kans
  Eind december hebben we een oproep gedaan om een nieuwe naam te bedenken voor onze vereniging. Dit omdat we niet alleen meer een tennisclub zijn, maar ook een padelclub.
Het heeft niet echt storm gelopen met de inzendingen. Daarom is de inzendtermijn verlengd tot 11 maart. Het bestuur zal dan op 15 maart de top 3 bekend maken waarop online gestemd kan worden.
Je kunt je inzending insturen door op deze Nieuwsflits te antwoorden.

Opgeven zomertraining weer mogelijk
  Je kunt je vanaf deze week weer via de website aanmelden voor de zomertraining tennis. Ten opzichte van vorig jaar is er niets veranderd aan de opzet van de trainingen.
De informatie over de padeltrainingen volgt zo spoedig mogelijk.
Alle informatie over de zomertrainingen is te vinden op deze pagina.

Coronavouchers bij TC Veendam?
  Nu de coronacrisis nog lang niet voorbij lijkt te zijn, krijgt het bestuur regelmatig vragen over restitutie van contributie, lesgeld en baanhuur tennishal.

Omdat er een groot deel van 2020 gespeeld kon worden op de banen en omdat de gravelbanen heel lang open gebleven zijn, vindt er geen restitutie plaats van de contributie van 2020.
Voor de tennislessen geldt dat er alleen betaald hoeft te worden voor de lessen die daadwerkelijk zijn doorgegaan. De mensen die lessen volgen hebben daarover bericht gehad van de penningmeester.
Nu duidelijk geworden is dat er tot 1 april waarschijnlijk niet meer in de hal gespeeld kan worden stuurt het bestuur van de tennishal deze week een bericht naar de huurders over compensatie van de baanhuur.

Piek- en daluren padelbanen
  Het gebruik van de padelbanen kent duidelijke piekuren waarop het heel druk is en daluren waarop beduidend minder vaak gespeeld wordt. Om zoveel mogelijk mensen ook de kans te geven om de banen te bespelen tijdens de piekuren is het tijdens de piekuren voortaan niet meer mogelijk om 2 uren achter elkaar een baan te reserveren. Tussen twee reserveringen van dezelfde persoon moet minimaal 1 uur tussenruimte zijn.
Piekuren zijn op weekdagen van 18:00u tot 22:00u en op zondag van 10:00u tot 15:00u. Alle andere uren zijn daluren.

Heropening gravelbanen
  Er is een grote behoefte om al op de buitenbanen te mogen spelen. Helaas zijn de banen zo zacht dat er nog geen werkzaamheden op plaats kunnen vinden. De oude gravel-bovenlaag moet verwijderd worden en nieuwe gravel gestort worden en de lijnen moeten opnieuw gelegd worden. Helaas zal het nog minstens 1 รก 2 weken duren voordat hiermee gestart kan worden. We zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Vorst is hierbij de komende week weer een grote vijand.
Zodra er banen bespeelbaar zijn, zullen deze via de ClubApp vrijgegeven worden.

Padellen voor de jeugd
  In het kader van “Jeugd in beweging” stellen we onze jeugdleden in de maand maart in staat om gratis te padellen. Reserveren van een baan via de ClubApp is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen. Voor alle jeugdleden is dit mogelijk op alle daluren van de padelbanen. Dat is op weekdagen tot 18:00u, op zaterdag de hele dag en op zondag vanaf 15:00u.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk