Nieuwsflits 30 augustus 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 30 augustus 2020

Horecaregels gelden ook voor ons clubgebouw
  Ook ons clubgebouw valt onder de nieuwe coronaregels voor de horeca vanaf 10 augustus. Dit betekent dat we alle bezoekers van het terras en het clubgebouw moeten registreren i.v.m. een eventueel contact- en brononderzoek. Apart registreren is niet nodig als je na het spelen iets gaat drinken in het clubgebouw en je de baan gereserveerd hebt via de ClubApp. Vul echter op de ClubApp wel de namen in van alle spelers. We zien de laatste tijd vaak slechts 2 spelers in de reservering staan, terwijl er 4 spelers op de baan staan. Kortom: zorgvuldig reserveren blijft noodzakelijk!!

Corona regels tijdens competitie en ZVO
  Op 7 september beginnen de competitie en het Zechstein Veendam Open. Een hele uitdaging om de bedrijvigheid op ons tennispark in goede (corona)banen te leiden.
Doe je mee aan één van deze evenementen of ga je als toeschouwer, lees dan s.v.p. deze richtlijnen vooraf goed door.

Gezelligheidsdag voor de jeugd
  Komende zaterdag 5 september organiseert de jeugdcommissie een gezellige dag voor de jeugdleden. Deze dag vervangt dit jaar het traditionele tenniskamp. Naast een ouder-kind-toernooi en een spelletjesmiddag staat er onder anderen ook een verrassingsactiviteit op het programma.
Het volledige programma staat op de agenda van de website.

Padel toss
  Kom je nog onvoldoende aan het spelen van padel toe? Bezoek dan op woensdag- of vrijdagavond eens de padel toss. Rackets en ballen zijn beschikbaar voor nieuwelingen en tennissers zijn al heel snel in staat om een leuk balletje mee te slaan. Ga naar deze pagina voor veel meer informatie.

Tennishal winterseizoen 2020-2021
  De banen voor onze tennishal kunnen weer gereserveerd worden voor komend winterseizoen. Als compensatie voor de gedwongen sluiting eind maart gaat de hal dit jaar een week eerder open en blijven de tarieven ongewijzigd. Ook voor het gebruik van de banen en horecagedeelte van de hal gelden regels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Klik hier om een baan te reserveren en om de corona richtlijnen te lezen.
  Winter padel
  Als het tennisseizoen op de buitenbanen afgelopen is, kun je behalve in de tennishal ook op de padelbanen terecht om conditie en balgevoel op peil te houden. Leden van TC Veendam betalen slechts € 25,- om van 1 oktober tot 1 april onbeperkt gebruik te kunnen maken van de padelbanen. Heb je nog geen lidmaatschap winterpadel en wil je wel graag padel spelen na het buitenseizoen, meld je dan aan via deze pagina op de website.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk