Nieuwsflits 30 juni 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 30 juni 2020

Corona versoepelingen per 1 juli
  Vanaf morgen worden de corona maatregelen verder versoepeld. Voor ons zijn de voornaamste wijzigingen dat we SitPoint, de kleedkamers en de terrassen weer mogen gebruiken. Natuurlijk gelden daarbij nog wel de alom bekende hygiëne- en 1,5 meter regels.
Kijk op deze pagina voor de protocollen die vanaf morgen van kracht worden.

Clubkampioenschappen Jeugd
  Deze week speelt onze jeugd om de titel Clubkampioen 2020. Maar liefst 81 jonge Rafa’s en Kiki’s hebben zich hiervoor ingeschreven!!
De eerste wedstrijden zijn gisteren en vandaag al gespeeld voor lege tribunes, maar vanaf woensdag kan iedereen onze talenten bewonderen en aanmoedigen. De wedstrijden vinden dagelijks plaats van half 4 tot half 8.

Open Deuren Dag op 5 juli
  A.s. zondag vieren we het feit dat SitPoint de deuren weer mag openen met een onderling toernooi met padel, tennis, jeu de boules en nog meer.
Aanmelden kan nog steeds via deze pagina waarop ook alle details te vinden zijn.

Clubkampioenschappen Senioren
  In de twee weekenden na de Open Deuren Dag strijden de senioren om de clubkampioenschappen. Ook hiervoor kun je je nog aanmelden.
Speeldata, reglement en aanmeldingsformulier vind je hier.

Competitie 2020
  In de competitie van de KNLTB doet TC Veendam dit jaar mee met 26 teams.
Op zondag: 2x rood, 3x oranje, 1x groen, 3x junioren 11 tm 14, 1x meisjes 13 tm 17 en 1x heren.
Op maandag 3 heren dubbel teams, op vrijdag 5 gemengde teams en op zaterdag 1 dames team, 1 heren team en 2 gemengde teams.
En we maken ons debuut in de padel competitie met maar liefst 3 teams.
Publicatie van de nieuwe indeling wordt niet voor medio augustus verwacht.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk