Nieuwsflits 31 december 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 31 december 2020

TC Veendam gaat verdwijnen!!
  Eén van de weinige positieve dingen in 2020 is het succes van de introductie van padel binnen TC Veendam. Reden genoeg om komend jaar de naam van onze vereniging te gaan veranderen zodat ook uit de naam blijkt dat er bij ons padel gespeeld kan worden.
Voor de hand ligt TPC Veendam, maar misschien kan het wel beter, origineler, vrolijker. Stuur jouw/jullie beste naam naar ons op als antwoord op deze nieuwsflits. Het bestuur kiest de drie beste uit, die opgaan voor een heuse on-line verkiezing en feestelijke onthulling De winnaar wacht eeuwige roem en een setje tennis- en padelballen.

Sitpoint wordt opgefrist
  We hopen dat we in 2021 weer volop gebruik kunnen maken van ons clubgebouw en de accommodatiecommissie is al gestart met een opfrisbeurt van Sitpoint. Het is de bedoeling om het geheel niet alleen gezelliger te maken, maar ook qua indeling te verbeteren zodat het personeel efficiënter kan werken.

Uitbreiding Horecacommissie
  Niet alleen het gebouw wordt opgefrist, ook de horecacommissie zit na het vertrek van Jakob Woltjes en Henk Spelde te springen om vers bloed.
Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het runnen van ons clubgebouw, maar wil je eerst wel eens weten wat dat zoal inhoudt? Neem dan contact op met Anneke de Kok: 06 4711 8115.
Zij kan je precies uitleggen wat de taken en functies zijn binnen de horecacommissie en hoeveel tijd hiermee gemoeid is.

Aanmelden competitie
  Je kunt je nog tot en met dit weekend aanmelden voor de competitie. Zowel voor padel als voor tennis kan er komend voorjaar weer op alle niveaus gestreden worden tegen spelers van andere verenigingen.
Kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden, speeldata en het aanmeldformulier.

Was je vorig jaar aanvoerder van een team en weet je zeker dat jullie in 2021 NIET weer mee gaat doen? Stuur dan svp ook even een berichtje naar tc@tennisclubveendam.nl

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk