Nieuwsflits 4 november 2020

    
  Logo TC Veendam
Nieuwsflits 4 november 2020
 
 
  Verscherpte corona maatregelen  
  De regering heeft gisteren nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voor ons als tennisvereniging betekent dit dat personen van 18 jaar en ouder in de periode 5 t/m 18 november nog maar met maximaal 2 personen op de baan mogen staan. M.a.w. de komende twee weken mag er niet gedubbeld worden bij tennis en padel. Ook de trainingen voor volwassenen komen te vervallen.

Kijk op deze pagina voor meer informatie.
 
  Geen Kersttoernooi dit jaar  
  Het Kersttoernooi gaat dit jaar niet door helaas. We durven nu al wel te voorspellen dat het eind december nog steeds niet verantwoord zal zijn om een gezellig toernooi te organiseren.
 
  Resultaat RABO Club Support bekend  
  De actie RABO Club Support, waarin leden van de Rabobank konden stemmen welke vereniging door de bank financieel ondersteund moeten worden, heeft voor onze club € 610,79 opgeleverd. Een vergelijkbare actie van de Rabobank in 2018 leverde indertijd € 574,30 op.
Iedereen die op ons gestemd heeft: hartelijk dank!!
 
  Gevonden voorwerp  
  Vrijdag 23 oktober of zaterdagochtend 24 oktober is er een tennisracket blijven staan. Helaas is men ook vergeten om een baan te reserveren.
Wij kunnen daarom niet zien van wie het racket is. Ben jij je racket kwijt? Stuur even een mailtje naar tc@tennisclubveendam.nl
Racket
 
ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk