Nieuwsflits 5 oktober 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 5 oktober 2020

Rabo ClubSupport
  Rabobank biedt met Rabo ClubSupport financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank kunnen stemmen welke club financiële ondersteuning van de bank krijgt.

Ook TC Veendam komt in aanmerking voor deze ondersteuning. De middelen gaan we gebruiken voor spelmateriaal en gratis clinics voor padel. Ook het terras bij de padelbanen willen we met de opbrengst gaan verfraaien.

Heb je een rekening bij de Rabobank? Kijk dan op deze pagina om te kijken hoe je je stem op TC Veendam kunt uitbrengen.

Heb je geen rekening bij de Rabobank, maar ken je wel iemand die dat heeft? Probeer hem of haar dan over te halen om een stem op TC Veendam uit te brengen!!

EHBO kist verplaatst
  De verbanddoos met EHBO-materiaal ligt tegenwoordig niet meer achter de bar in SitPoint, maar in het voorportaal boven de AED.
Hierdoor is het materiaal altijd beschikbaar, ook als er geen kantinedienst aanwezig is.

Geen nieuwe ledenpas in 2021
  De KNLTB heeft bekend gemaakt dat de huidige ledenpas ook in 2021 geldig blijft. Bestaande leden zullen volgend jaar dus geen nieuwe pas ontvangen. Alleen nieuwe leden krijgen een nieuwe pas.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk