Nieuwsflits 6 augustus 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 6 augustus 2020

Reminder Nieuwsflits
  De vakanties lopen ten einde en half augustus staat er weer een aantal activiteiten op het programma van onze vereniging. Vandaar deze nieuwsflits om je nog even te herinneren aan deze activiteiten en je attent te maken op de uiterste aanmelddata.

Uitleg werkzaamheden bardienst
  Woensdag 12 augustus vindt de tweede voorlichtingsavond voor aspirant bardienstmedewerkers plaats. Hierin geeft de horecacommissie uitleg over alle zaken die met een bardienst te maken hebben.
Ook de cursus Verantwoord Alcohol Schenken staat op het programma!
Ben je eigenlijk wel bereid om eens mee te helpen in het clubgebouw, maar heb je je nog nooit aangemeld omdat je niet weet wat er allemaal bij komt kijken? Kijk dan eens op deze pagina voor alle onderwerpen die deze avond aan bod komen.

Clubkampioenschappen PADEL
  In het weekend van 14-16 augustus spelen we om de clubkampioenschappen Padel. Wie gaan de geschiedenisboeken in als allereerste clubkampioenen Padel van TC Veendam??
Ga naar deze pagina voor alle details en klik daar op de link om je in te schrijven. Inschrijven kan nog tot 10 augustus!!

Tweede serie trainingen PADEL
  De tweede serie van 6 padellessen start in de week van 17 augustus. De lessen kunnen worden gevolgd op maandag- of donderdagavond. Vooral voor beginners is het aantal van 6 lessen ideaal om snel de basisbeginselen van padel onder de knie te krijgen!
Kijk op deze pagina voor prijzen en lesdata en klik daar op de link om je aan te melden. Aanmelden graag voor of op 10 augustus in verband met het samenstellen van de lesgroepen.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk