Nieuwsflits 6 januari 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 6 januari 2020

SPORTIEF EN GEZOND 2020
  We wensen iedereen via deze weg een sportief en gezond 2020!!
A.s. zondag is er alle gelegenheid om dit persoonlijk te doen tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 16:00u staan de hapjes en drankjes klaar in de Tennishal.

GLOW IN THE DARK
  Net als vorig jaar organiseren de recreatiecommissie en de jeugdcommissie weer twee Glow in the Dark avonden. Dat wil zeggen vrijdag 24 januari voor de volwassenen en zaterdag 25 januari voor de jeugdleden. De vorige keer was het al een succes, maar wij hopen dat er dit keer nog meer mensen gaan deelnemen.
Klik hier voor alle details en om je aan te melden.

VEENDAM BINNEN 2020
  Het Veendam Binnen 2020 vindt dit jaar plaats van 17 t/m 23 februari. De inschrijving is inmiddels geopend.
Klik hier om je aan te melden.

COMPETITIE SPELEN PADEL
  De technische commissie en de padel commissie zijn koortsachtig bezig om Padel spelen in competitieverband bij ons mogelijk te maken. Zodra we meer weten over de (on)mogelijkheden, zoals data, kosten, soorten lidmaatschap, etc. komt er een speciale Nieuwsflits over de Padelcompetitie. Waarschijnlijk deze week nog.

ALGEMENE LEDENVERGADERING
  Op maandag 10 februari, aanvang 20:00u, houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dan zal het bestuur verantwoording afleggen over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en de plannen presenteren voor 2020. Uiterlijk 14 dagen van te voren zullen we de agenda publiceren op de website en via een Nieuwsflits.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk