Nieuwsflits 7 februari 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 7 februari 2021

Onze sponsors steunen ons. Steun nu onze sponsors!!
  Een groot aantal lokale ondernemers steunt TC Veendam al vele jaren. Mede dankzij deze steun zijn we een bloeiende vereniging. Door de coronacrisis hebben de meeste sponsors het momenteel erg zwaar. Vanaf 10 februari wordt het mogelijk om online of telefonisch te bestellen bij niet essentiële winkels en de bestellingen zelf af te halen.
Het bestuur en de sponsorcommissie van TC Veendam vraagt de leden om in deze moeilijke tijden iets terug te doen voor onze sponsors!!
Veel artikelen die vaak online gekocht worden bij Bol.com, Aliexpress of TennisDirect, kunnen immers ook geleverd worden door onze lokale winkeliers.

LED verlichting??
  In ons streven om een duurzame tennisvereniging te worden onderzoeken we momenteel de mogelijheid om de verlichting van de tennisbanen te vervangen door LED-verlichting. Zodra er een haalbaar voorstel is, zal het bestuur dit voorleggen aan de leden.

Algemene Ledenvergadering
  Het bestuur wacht nog even de ontwikkelingen rondom de corona pandemie af voordat het beslist of de Algemene Ledenvergadering gewoon in SitPoint gaat plaatsvinden, of dat het voor het eerst in ons bestaan een online meeting gaat worden.

Banen onbespeelbaar
  De gravelbanen zijn wegens het invallende winterweer niet meer bespeelbaar. Het zal nog een hele klus worden om de banen op 1 april speelklaar te krijgen. Ons klusteam heeft namelijk alle werkzaamheden moeten staken wegens corona.

De padelbanen zijn wegens de sneeuwlaag momenteel ook niet bespeelbaar. Ze kunnen daarom niet gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp. De banen worden weer vrijgegeven op de ClubApp zodra ze weer veilig bespeeld kunnen worden.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk