Nieuwsflits 7 januari 2021

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 7 januari 2021

Extra teams mogelijk op vrijdagavond
  De KNLTB heeft besloten dat de competitie op vrijdagavond dit jaar wordt beperkt tot 5 speelrondes. Op de ene vrijdag spelen dan de herenteams en de damesteams en op de andere vrijdag de gemengde teams. Vanwege de drukte op vrijdag konden bij ons tot nu toe alleen gemengde teams meedoen op vrijdag. Door deze wijziging is het echter mogelijk om ook als dames- of herenteam mee te doen aan deze dubbelcompetitie.
Je kunt je daarvoor nog opgeven t/m 12 januari. Kijk op deze pagina voor alle details en speeldata.

Contributie 2021
  De contributietarieven voor dit jaar moeten nog goedgekeurd worden op de Algemene Ledenvergadering in februari. Het voorstel van het bestuur is alvast te vinden op deze pagina.

Introducés
  We zien dat leden regelmatig introducés meenemen om te tennissen en padel te spelen. Het reserveren via de ClubApp gaat hierbij over het algemeen vlekkeloos. Het betalen (of naderhand lid worden) blijkt soms meer problemen te geven. Daarom voor alle duidelijkheid nog maar eens gewezen op deze pagina waar de spelregels vermeld staan.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk