Nieuwsflits 7 maart 2020

Logo TC Veendam
Nieuwsflits 7 maart 2020

FAMILIE- EN VRIENDEN TOERNOOIEN
  Op 22 en 28 maart organiseren we een drietal “Familie- en Vrienden Toernooien”. Aan deze toernooien kun je als tweetal deelnemen en het is de bedoeling dat een van de twee spelers GEEN lid is van TC Veendam.
Voor de jeugd houden we op 22 maart een padeltoernooi en op 28 maart een tennistoernooi.
Voor de volwassenen op 28 maart een padeltoernooi.
Check deze pagina voor alle details en om je op te geven.

BARDIENSTEN GAAN WEER VAN START
  De horecacommissie is weer begonnen met het opstellen van het bardienstrooster. Waarschijnlijk het meest ondankbare klusje binnen de club. We zoeken vooralsnog eerst vrijwilligers in de maanden april en mei.
Geef je beschikbaarheid op via dit formulier.

OPEN DAG OP ZATERDAG 28 MAART
  Het programma voor de Open Dag is inmiddels ook bekend. Voor zowel tennis als padel organiseren we toernooien, demonstraties, clinics en vrij gebruik van de banen.
Bekijk het complete programma inclusief tijden op deze pagina.

TC VEENDAM ROOKVRIJ
  Vanaf de Open Dag op 28 maart is ons park volledig rookvrij. De overgangsperiode die was ingesteld vanaf 1 juli vorig jaar is dan afgelopen en de rookplek is opgedoekt.
Rokers blijven welkom op ons park, maar we vragen hen om buiten het zicht van kinderen en buiten het park te roken.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk