Nieuwsflits 7 mei 2020

Logo TC Veendam
Coronanieuws 7 mei 2020

Jeugdtraining gestart
  De tweede traningsavond van de jeugd zit er net weer op.
We blijken zeer gedisciplineerde jeugdleden te hebben met voorbeeldige ouders. Iedereen is goed doordrongen van het nut van alle maatregelen en de regels worden keurig nageleefd.
Eén van de eisen die de gemeente Veendam gesteld heeft aan het trainen in coronatijd is dat er naast de trainer ook altijd een corona toezichthouder aanwezig moet zijn. Tot nu toe laten we dit uitvoeren door bestuurs- en commissieleden, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Een toezichthouder is ongeveer twee uur op de baan aanwezig en ziet er vooral op toe dat bij het wisselen van de groepen voldaan wordt aan de corona maatregelen.
Hulp aanbieden kan via een mail naar Liesbeth Poort: secretaris@tennisclubveendam.nl

Tennissen vanaf 11 mei weer toegestaan
  Gelukkig mogen ook de volwassenen volgende week de baan weer op. Het bestuur en de commissies zijn druk bezig met de voorbereidingen om alles vlot en verantwoord te laten verlopen.
Hierbij zullen we ons moeten houden aan de richtlijnen die de KNLTB samen met NOC*NSF en het ministerie van VWS aan het opstellen is én aan de voorwaarden die de gemeente Veendam stelt. De KNLTB heeft beloofd uiterlijk vrijdagmiddag 8 mei met een stappenplan voor verenigingen te komen.
Hiermee gaan wij dan aan de slag en in de loop van het weekend gaan we jullie informeren over afhangen, handen wassen, desinfecteren, afstand houden, trainingen, etc., etc.

ONZE CLUBSPONSORS
Sponsorbalk