OPGAVE COMPETITIE 2022 (individueel / reserve)

Verplichtingen competitieteams

• Een opgegeven competitieteam is verplicht twee of drie keer zorg te dragen voor de bezetting van de kantine.
  • Om de aflossing in de weekends soepeler te laten verlopen dien je ruim voor aanvang van je dienst aanwezig te zijn.
  • Bezetting met minimaal twee personen.
  • Op eigen speeldag: bezetting door niet-spelende personen, zodat er altijd iemand achter de bar staat!!
  • Indien het team verhinderd is -door bijvoorbeeld wedstrijdverplichtingen- dient men zelf voor vervanging te zorgen door te ruilen met een ander team en de horecacommissie hiervan vroegtijdig op de hoogte te stellen (horeca@tennisclubveendam.nl).
  • Men mag een voorkeur aangeven voor een dagdeel vrijdagavond, zaterdagmorgen, zaterdagmiddag, zondagmorgen en/of zondagmiddag. We proberen daar rekening mee te houden, helaas kunnen wij niet alle wensen honoreren en zullen er ook diensten verplicht worden aangewezen. Bij voorkeur niet op je eigen speeldag, waardoor wij bij het indelen afhankelijk zijn van het wedstrijdprogramma
  • Er moet minimaal 1 lid per team aanwezig zijn op de aanvoerdersavond.
  • Alle competitiespelers houden zich aan de fair-play- en gedragsregels van TPC Veendam/KNLTB.

NB: Opgave betekent inschrijving en tevens deelneming en betalingsverplichting!

De competitiebijdrage bedraagt € 95,- per team in een competitiesoort met 7 speeldagen en € 75,- per team in een competitiesoort met 5 speeldagen.

Bij terugtrekking van een ploeg bedraagt de boete €250,-

Individuele opgave tenniscompetitie 2022