Overige activiteiten

Naast alle activiteiten die elders reeds zijn beschreven bij bijvoorbeeld de Jeugdcommissie, de Recreatiecommissie, de Toernooien en de Competities, valt er bij de TC Veendam nog meer te beleven.

In het bijzonder voor de oudere leden organiseert onze 50+ coördinator Jan Hidding zowel in de zomer als in de winter verschillende activiteiten.

Wintercompetitie 50+

Tijdens de winterperiode wordt er op woensdagochtend en een deel van de middag een competitie gespeeld door een groep heren die allen de 50 zijn gepasseerd.

De groep wordt ingedeeld in 3 poules, die onderling dubbelpartijen spelen met een vaste partner. Er worden per winter 3 rondes gespeeld met mogelijkheden te promoveren en te degraderen.

Wie voor de volgende winter wil deelnemen, kan zich vervoegen bij Jan Hidding met de volgende gegevens: namen, adressen, telefoonnummers en email adressen. Deelnemers dienen zich met partner te melden.
Omdat het aantal deelnemers maximaal 48 personen is, hebben zij die de laatste winter hebben deelgenomen bij opgave voorrang boven nieuwkomers,
Aanmelding: toosjan@netvisit.nl

Tossen 50+

Tijdens de zomerperiode wordt op ons park op woensdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur getennist door een groep 50+ heren. Hoewel er getosst wordt met dubbelpartijen kan eenieder zich hierbij individueel aansluiten. Vooraf aanmelden is dus niet nodig. Je komt gewoon en je kunt deelnemen.

Klaverjassen

Roelf Romp organiseert tijdens de winterperiode een klaverjascompetitie in ons clubhuis. Deelname is mogelijk voor zowel leden als niet-leden.
Klik hier voor meer informatie.